Om korpset

Tomra Brass Band har sitt utspring i en musikalsk kameratgjeng fra Tomrefjord i Vestne kommune, Møre og Romsdal. Inspirert av en konsert med Black Dyke Band i Ålesund ble det stablet på føttene et vaskeekte brassband i den lille bygda i 1978.

Med solid støtte fra det lokale næringslivet gjennom 80-tallet ble kvaliteten løftet til toppnivå i Norge. Gjennom 90- og 2000-tallet har korpset høstet en rekke topplasseringer i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser. Senest i 2007 ble det en topplassering, med 4. plass i elitedivisjonen i NM for brassband.

De siste årene har vi satset på egne medlemmer og utvikling av lokale talenter i regionen. Det er veldig givende å samarbeide med skolekorps og kunne være til inspirasjon og motivasjon for fremtidige stjerner.

Kom gjerne innom øvingene våre når som helst! Vi vil gjerne gi noe tilbake til bygda og regionen – også utenom konserter og andre opptredener.

Ønsker du å bli medlem i vårt fantastiske korps? Ta kontakt med leder Svein Erik Johannessen pr e-post eller via Facebook.