Om korpset

Tomra Brass Band har sitt utspring i en musikalsk kameratgjeng fra Tomrefjord i Vestnes kommune, Møre og Romsdal. Inspirert av en konsert med Black Dyke Band i Ålesund, ble det i 1978 stablet på føttene et vaskeekte brassband i den lille bygda.

Med solid støtte fra det lokale næringslivet gjennom 80-tallet ble kvaliteten løftet til toppnivå i Norge. Gjennom 90- og 2000-tallet har korpset høstet en rekke topplasseringer i regionale, nasjonale og internasjonale konkurranser. Senest i 2007 ble det en topplassering, med 4. plass i elitedivisjonen i NM for brassband.

De siste årene har vi satset på egne medlemmer og utvikling av lokale talenter i regionen. Det er veldig givende å samarbeide med skolekorps og kunne være til inspirasjon og motivasjon for fremtidige stjerner.

Kom gjerne innom øvingene våre – når som helst! Vi vil gjerne gi noe tilbake til bygda og regionen – også utenom konserter og andre opptredener.

Ønsker du å bli medlem i vårt fantastiske korps? Ta kontakt med leder Svein Erik Johannessen pr e-post eller via Facebook.