Tomra i Operaen

…i Kristiansund, men likevel.

Tomra Brass Band var spesielt invitert til å bidra på gallaforestillingen under Operafestdagene i Kristiansund. Her skulle vi spille fra operaen Aïda av Guiseppe Verdi, sammen med operaorkesteret, operakoret og Ynglingeforeningens Musikkorps fra Kristiansund. Arti åt oss.

Selv om vi ikke stilte fulltallige – dette var tross alt helga etter krafttaket kjent som Norgesmesterskapet – møtte vi opp med godt humør og nytransponerte noter. Etterhvert fant vi, og dirigenten, ut at vi ikke hadde fått alle notene. Litt småleit, men som de øvingsracerne vi er tok vi dette på strak arm. Og selv om en tidvis uspiselig inspisent gjorde sitt ytterste for å minne oss på hvor messingblåsere hører hjemme i operahierarkiet, trivdes vi nokså godt.

Det må legges til at skjønnhetssøvnen denne helgen ble inntatt på Atlanten Camping, et etablissement noen av oss erindrer fra vår turné i 2003. Da passet det selvfølgelig godt at vår trombonist Jonathan (for tiden i trøndereksil) ble med Silje for å få påfyll av Tomralove.

Som viktige bidragsytere var vi selvfølgelig invitert på gallafesten etter forestillingen, som i likhet med forestillingen fant sted i Braatthallen. Det må sies å være en kjekk opplevelse, og noe som definitivt kommer til å takkes ja til ved senere forespørsler.