3. plass i NM 2013!

Tomra Brass Band kom på 3. plass i årets 1. divisjon i NM brass, og vi er storfornøyde!

Vi benytter anledningen å takke våre musikanter, sponsorer, støttespillere, vår fantastiske dirigent Nick Ost.

Fyldigere artikkel kommer søndag kveld.

En kommentar på "3. plass i NM 2013!"

  1. NM Brass i Bergen 2013
    Gratulerer til Tomra Brass for fin tredjeplass og 1. ærespris i 1.Div. i NM for Brass Band i Bergen. Dokke kjem igjen år etter år med gode plasseringar. Dette står det respekt av. Igjen gratulerer frå ein aldrende korpsentusiast som aldri gløymer den tida då Sindre og Børre var med i Tomra Brass, og ikkje å forgløyme dei månge turane til Bergen og Stavanger. NB : Ein stor takk til Per Einar Tomren (Langstein)som på den tida var primus motor i Tomra Brass. Stå på!!!!!

Det er stengt for kommentarer.