NM 2012 – 2. plass og opprykk!

Et knippe Tomra-musikere og -fans rett etter spilling.

Etter fjorårets nedrykk var det en stor glede og ikke minst en lettelse å sikre opprykk allerede i år, med en 2. plass i 2. divisjon for vår fremføring av stykket «Cambridge Variations» av Philip Sparke.

Å komme blant de 2 første i 2. divisjon krever solid arbeid, for her er det mange om beinet for opprykk. Blant konkurrentene våre er det flere andre korps som har vært helt oppe i elitedivisjonen tidligere, så vi har jobbet intenst med NM-forberedelsene i lang tid.

Vi vil gjerne rette en takk til alle våre medlemmer for innsatsen, til alle tillitspersoner for godt arbeid, til våre sponsorer for UVURDERLIG støtte, til alle fans/foreldre/støttespillere, samt en stor takk til dirigent Nick Ost for en fantastisk jobb.

Vi gratulerer euphoniumrekka vår med gruppeprisen i 2. divisjon, samt at vi vil gratulere vinnerne av 2. divisjon, Askøy Brass Band fra Hordaland, som dermed blir å kjempe mot oss i neste års 1. divisjon. Vi gratulerer også årets norgesmester, Eikanger-Bjørsvik Musikklag, som dermed blir å se under europamesterskapet i Oslo i 2013!

Varme gratulasjoner går til Molde Brass Band, som fortsetter å holde koken i toppen av elitedivisjonen, og Ørskog Brass, som med sin 2. plass i 1. divisjon tok sin sterkeste plassering noen sinne i NM.

Komplett resultatliste finner du her: http://spilleglede.no/filestore/NM_for_brassband/Resultatliste-NMbrass2012.pdf

En kommentar på "NM 2012 – 2. plass og opprykk!"

Det er stengt for kommentarer.