Tomra Brass og Wired

På lørdag 27. september arrangerer Tomra Brass Band sin årlige høstkonsert  på Idahall i Tomrefjord. For tredje år på rad velger Tomra Brass i sin sesongåpning å ha konsert i lag med et lokalt rockeband. I år blir kveldens gjester WIRED fra Vestnes.  Bandet startet opp våren 2011 og spiller gitarbasert instrumental pop/rock, med innslag av country, jazz, blues m.m.

Trond Salthammer, Svein Ivar Slaaen, Kristian Frostad, Sven Are Ellingsæter og Mats Hugo Frostad skal fremføre sin egen avdeling med egne komposisjoner fra utgivelsen «Sunshine Drive», samt en del nytt materiale.

Tomra Brass Bands musikalske leder Nick Ost har også valgt et spennende og variert program for publikum, og gleder seg mye til å fremføre en felles låt i lag med WIRED til slutt.

God stemning er også garantert med Heidi Nakken som konferansier.

Etter konserten inviterer Tomra Brass Band til dans med live-musikk fra Moldebandet Soul, Blues & Horns.

 

TOMRA BRASS OG WIRED

Lørdag 27.september kl.19

Kulturhuset Idahall, Tomrefjord

Priser:
Voksen kr 150,-
Honnør kr 100,-
Barn kr. 50,-

DANS MED SOUL, BLUES & HORNS

Lørdag 27.september kl.22.00 til 02.00

Kulturhuset Idahall, Tomrefjord

Pris 200kr.

 

 

 

Tomra Brass Band deltar på sommerkonserten

Fredag 28. juni stiller Tomra Brass Band på scena på Idahall i Tomrefjord sammen med et stjernelag av solister, i den årvisse sommerkonserten som arrangeres av Musikkens Venner.

Tomra Brass Band, med dirigent Nick Ost, vil igjen opptre sammen med stjernesopranen Ann Helen Moen, som vi hadde et fantastisk samarbeid med i desember. Den unge jazzsaxofonisten Marius Neset kommer også, tubaisten Daniel Herskedal og trekkspillvirtuosen Heine Bugge. Fra Tomrefjorden kommer brødrene Knut Marius Djupvik og broren Hallvar Djupvik. På klaver stiller Martid Bredin, som også har opptrådt sammen med oss flere ganger før.

Mer info her: musikkensvenner.webs.com/konsertprogram.htm

3. plass i NM 2013!

Tomra Brass Band kom på 3. plass i årets 1. divisjon i NM brass, og vi er storfornøyde!

Vi benytter anledningen å takke våre musikanter, sponsorer, støttespillere, vår fantastiske dirigent Nick Ost.

Fyldigere artikkel kommer søndag kveld.

Tomra Brass Band i NM

GrieghallenFølg Tomra Brass Band i NM! Vi spiller stykket «Montage» av Peter Graham, lørdag 9. februar kl. 09.25 i Grieghallen i Bergen.

Kan ses på TV 2 Sumo, mer info her:
http://spilleglede.no/NM+direkte+på+TV+2+Sumo.b7C_w7jS4A.ips

Vi legger ut resultatlisten her lørdag kveld, forventet å komme rundt kl. 22. Ellers er det bare å følge med på vår Facebook-side: http://www.facebook.com/groups/2332238713/

 

Tomra Brass Band og Ann-Helen Moen 8./9. desember

Sangeren Ann-Helen Moen er født i Molde og har sin utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og Det Kongelige Danske Operaakademi i København. Ann-Helen har jevnlig opptrådt i konsertsaler, kirker og festivaler over hele Europa og i USA, hvor hun debuterte i The Zankel Hall i Carnegie Hall som en del av The Andsnes Project i 2005.

Nå i år skal hun holde julekonserter sammen med Tomra Brass Band, møt opp for uforglemmelig opplevelse av sang og musikkglede!

Myrbostad kirke, Elnesvågen
Lørdag 8. desember  kl. 18.

Vestnes kirke, Vestnes
Søndag 9. desember kl. 19.

Billetter: 200 (voksne), 150 (honnør), 50 (barn under 18).

Facebook
Vestnes: http://www.facebook.com/events/343047925792340/
Myrbostad: http://www.facebook.com/events/487054141326913/

Tubavirtuos Øystein Baadsvik gjester Tomrefjord

Øystein Baadsvik - foto Erik Børseth
foto Erik Børseth

Søndag 11. november kl. 15.00 inviterer Tomrefjord Skulekorps og Tomra Brass Band til konsert sammen med verdens eneste fulltids tubasolist, Øystein Baadsvik fra Trondheim.

Han har som solist turnert med en rekke internasjonale ensembler og orkestre i hele verden, og har særlig fokus på å inkludere barn og unge i musikk.

Han er for tiden å se som mentor i NRK-programmet «Meisterklasse», hvor han instruerte og inspirerte norske tubatalenter.

Tomra Brass Band og Tomrefjord Skulekorps er slått sammen for anledninga, og vil både akkompagnere solisten og spille eget program. Dirigent er Nick Ost.

Billetter kr 150/50 (barn=under 18 år), pause med konsertkafe.

Arr.: Tomra Brass Band og Tomrefjord Skulekorps.

Facebook: http://www.facebook.com/events/274376836016700/

Mer om Øystein: http://www.baadsvik.com